Forsvundne piger hjemme igen

To libanesiske piger fra Gellerup hjemme igen efter at have været forsvundet i halvandet døgn.

To libanesiske piger er tilbage i Gellerup, efter at de tirsdag eftermiddag forsvandt sammen med to mænd. Pigerne kom tilbage til deres familier tidligt i morges.

Århus Politi er i dag taget ud til de to familier for at finde ud af, om pigerne frivilligt tog af sted sammen med to palæstinensiske mænd, eller om de blev tvunget ind i en bil.

- Vi ved simpelthen ikke endnu, om de to piger har fulgt deres hjerte og været på sviptur med kærester, eller om der er tale om, at de er blevet tvunget med. Det drejer sig jo om libanesiske piger og palæstinensiske mænd, og det er muligt at familierne - af hensyn til æren - ikke vil acceptere, at pigerne skulle være gået frivilligt med, siger chefkriminalinspektør Allan Lund til TV 2 / Østjylland.

Han har endnu ingen kommentarer til de to mænds færden, hvor de er, eller om de bliver anholdt.

Skoleleder Susanne Berg fra Gjellerupskolen, hvor begge piger går i 9. klasse, tror derimod ikke, at pigerne er fulgt med frivilligt:

- Jeg har talt med pigernes klassekammerater om sagen. De mener bestemt ikke, at der har været kæresteri mellem pigerne og fyrene, siger hun.

TV 2 / ØSTJYLLAND har mere om sagen i aftenens udsendelser.