Forsvundne Holger set i København: Tror han vil sejle til Sverige

17-årige Holger, der har været forsvundet siden torsdag aften i sidste uge, hvor han forlod sit hjem i Aarhus, er nu set i København.

Østjyllands Politi opfordrer borgere i Københavnsområdet og langs Nordsjællands kyst til at kigge efter 17-årige Holger, der har været forsvundet siden torsdag aften i sidste uge. Her gik han fra en adresse i Aarhus.

Nu er han set i København ved Hillerødgade på Nørrebro og omkring Ungdomshuset på Dortheavej i Københavns nordvestkvarter. Muligvis på udkig efter en robåd, han kan sejle til Sverige i.

- Ud fra de samtaler vi har haft med borgere, der har mødt ham, har vi en formodning om, at han kan finde på at anskaffe sig en robåd og forsøge at sejle til Sverige, siger Jakob Christiansen, kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Østjyllands Politi har ikke en formodning om, at Holger er kommet til skade. Men de får nu hjælp fra politikredsene i området og opfordrer også borgere til at holde øje med Holger. 

Hvis du har haft kontakt med Holger siden torsdag eller ved, hvor han er, kan du kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

SÅDAN SER HOLGER UD

030321 Hjælp til uddannelser VTR 1930 Still

play Sygeplejerskestuderende færdig til sommer: - Jeg frygter, jeg er en dårligere sygeplejerske

hest2

Formand for Dyreetisk Råd om udsatte heste: Sult i sig selv er ikke et problem

Lone Bøgely

Politikere skal drøfte ambulance-krav: Kræftpatient frygter længere ventetid

nicklas_jacobsen.jpg

Letbanen aflyser afgange på forhånd

B1EEFBE9-EDFD-4175-A186-7881418D8ABC

play Festivaler savner afklaring: - Vi skal snart have noget at vide

sundhedsminister Magnus Heunicke

liveblog COVID-19 LIVE: Første tilfælde af brasiliansk coronavariant fundet i Danmark