Forsvundne Holger set i København: Tror han vil sejle til Sverige

17-årige Holger, der har været forsvundet siden torsdag aften i sidste uge, hvor han forlod sit hjem i Aarhus, er nu set i København.

Foto: Privatfoto / TV2 ØSTJYLLAND

Østjyllands Politi opfordrer borgere i Københavnsområdet og langs Nordsjællands kyst til at kigge efter 17-årige Holger, der har været forsvundet siden torsdag aften i sidste uge. Her gik han fra en adresse i Aarhus.

Nu er han set i København ved Hillerødgade på Nørrebro og omkring Ungdomshuset på Dortheavej i Københavns nordvestkvarter. Muligvis på udkig efter en robåd, han kan sejle til Sverige i.

Læs også Hjælp politiet: Har du set 17-årige Holger?

- Ud fra de samtaler vi har haft med borgere, der har mødt ham, har vi en formodning om, at han kan finde på at anskaffe sig en robåd og forsøge at sejle til Sverige, siger Jakob Christiansen, kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Østjyllands Politi har ikke en formodning om, at Holger er kommet til skade. Men de får nu hjælp fra politikredsene i området og opfordrer også borgere til at holde øje med Holger. 

Hvis du har haft kontakt med Holger siden torsdag eller ved, hvor han er, kan du kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

SÅDAN SER HOLGER UD

- Holger beskrives som dansk, 178 centimeter høj og almindelig til muskuløs af bygning.

- Han har lyst, kort hår og er iført en ternet, beige skjorte af mærket Ralph Lauren samt mørkeblå shorts og lyseblå sko af mærket Vans.