Forsvandt efter julefrokost: Politiet leder med båd og helikopter

En mand er forsvundet efter en julefrokost natten til lørdag. Politiet og de pårørende beder nu om hjælp til at finde ham

Politiet beder alle, der natten til lørdag har set Steffen Dam Jensen, ringe 114. Genrefoto. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Opdateret

Østjyllands Politi oplyser mandag morgen, at man stadig ikke har fundet Steffen Dam Jensen. Man har tidligere søgt efter ham med en båd i Aarhus Havn, og tidligere har en helikopter været i luften omkring Egå Engsø. De efterlyser vidner, og hvis man har set Steffen Dam Jensen, kan politiet kontaktes på tlf. 1-1-4.

Steffen Dam Jensen var natten til lørdag til julefrokost med vennerne. De var efterfølgende taget på flere forskellige barer på Åboulevarden i Aarhus, og der er manden sidst blevet set.

Læs også Kendt ung mor chikaneres: Dickpics og falske datingprofiler

- Vi søger det, vi kan, og afhører familie og venner for at se, hvem han sidst har været sammen med og hvor det giver mening at lede efter ham, siger Bo Christensen, der er vagtchef hos Østjyllands Politi.

Han kan være faldet et eller andet sted, så folk må gerne kigge i baggårdene og i haven.

Bo Christensen, vagtchef hos Østjyllands Politi

Han er sidst set klokken 01.15, og både politiet og de pårørende opfordrer nu alle, der har set ham eller snakket med ham i byen til at ringe 114 i håb om at finde ud af, hvad der er sket.

Steffen Dam Jensen er omkring 195 centimeter høj og kraftig af bygning. Foto: Privatfoto

- Vi vurderer ikke, der ligger en forbrydelse bag. Han kan være faldet et eller andet sted, så folk må gerne kigge i baggårdene og i haven. Vi kigger selvfølgelig også alle relevante steder, siger Bo Christensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Steffen Dam Jensen er omkring 195 centimeter høj, kraftig af bygning og var iført en hvid t-shirt, lyseblå jeans, sort hættetrøje, sort uldjakke og gråbrune sko.

Læs også Nye akutlægebiler klar til at rykke ud: Sådan er de indrettet

Klokken 17.00 oplyser Østjyllands Politi, at de i øjeblikket er i gang med at lede efter Steffen Dam Jensen flere steder i byen. Blandt andet har de en båd i Aarhus Havn, hvor de undersøger, om han kan være faldet over kajkanten.

- Vi leder med lys og lygte i alle kroge. Vi opfordrer stadig folk til at kigge en ekstra gang, hvis de har en have eller et skur i midtbyen, hvor han måske kan befinde sig, siger Lars Bisgaard til TV2 ØSTJYLLAND.

Vi vil rigtigt gerne høre fra nogen, der har set ham, for vi ved ikke, hvor han er gået hen.

Lars Bisgaard, vagtchef, Østjyllands Politi

Politiet har også fløjet med helikopter i området omkring Egå Engsø og golfbanen ved siden af. Her har Steffen Dam Jensen tidligere gået hjem, men eftersøgningen har indtil videre ikke givet resultat. 

Vagtchefen oplyser, at den forsvundne mand formentlig sidst er set på 7-Eleven ved Nørreport mellem 01.30 og 02.00 natten til lørdag. De leder fortsat efter vidner, der har set Steffen Dam Jensen.

- Folk skal bare ringe på 1-1-4. Vi vil rigtigt gerne høre fra nogen, der har set ham, for vi ved ikke, hvor han er gået hen, siger Lars Bisgaard.