Forsvandt efter julefrokost

Stor eftersøgning af Mads Fisker Weiling

Foto: Privatfoto / Google Maps

Østjyllands Politi har sat gang i en stor eftersøgning af 42-årige Mads Fisker Weiling, der forsvandt efter en julefrokost i Aarhus.

Mads Fisker Weiling er sidst set lørdag omkring klokken 21.30 i Aarhus Midtby. Her havde han været til julefrokost på en restaurant i Skolegade og blev af en kollega sat i en taxa ved Skolegade/Mindebrogade omkring klokken 21.30.

To timer senere, klokken 23.30, gik Mads Fisker Weilings mobiltelefon ind på en sendemast ved Fiskerivej ved havnen i Aarhus.

- Vi har derfor koncentreret eftersøgning af Mads Fisker Weiling i området på Aarhus Havn fra Randersvej og ud mod Isbjerget. Her er vi massivt tilstede med blandt andet hundepatruljer og en helikopter fra forsvaret, oplyser Østjyllands Politi.

Se: Har du set denne mand?

Mads Fisker Weiling beskrives som:

Alderssvarende, cirka 180 centimeter høj, slank af bygning og vejer omkring 80 kilo. Han har kort, mørkt hår, der krøller let og overskæg. Han var iført en lyseblå skjorte, mørke jeans, en sort habitjakke, sorte sko og en tre fjerdedele lang Navy uldjakke. Derudover bærer Mads Fisker Weiling briller med mørkt stel.

Østjyllands Politi vil meget gerne høre fra personer, som har set Mads Fisker Weiling, efter at han forsvandt lørdag aften omkring klokken 21.30. Politiet vil også meget gerne snakke med den taxachauffør, som havde kontakt til Mads Fisker Weiling.