Forny påskefrokosten
Sådan fornyer du påskefrokosten
16. apr 2014, kl. 07:20
Mere end 30 dage gammel
Påsken står for døren, og det samme gør den traditionelle påskefrokost med sild, æg, rejer og lam.
Kunne du godt tænke dig at forny påskefrokosten en smule, så giver Go' Aften Østjylland og Ture Lyhne køkkenchef på Sabro Kro dig et par idéer til, hvordan påskefrokosten anno 2014 kan se ud.
- Det bliver noget med klassisk sild men så piftet lidt op, og så bliver det lidt med stenbiderrogn, lyder det småhemmelighedsfuldt fra Ture Lyhne.
Klik på videoen øverst og få allerede nu en smagsprøve på, hvordan du kan gribe påskefrokosten an, og se med på TV 2 | ØSTJYLLAND kl. 18.15 og 21.30 og se det færdige resultat i Go' Aften Østjylland.