Formodede indbrudstyve fanget på kamera – kan du genkende dem?

Østjyllands Politi har offentliggjort en overvågningsvideo, som man mener forestiller tre mænd på uønsket besøg ved en villa i Aarhus.

Mændene ses på et billede fra videoen her. Foto: Østjyllands Politi

Lørdag den 12. januar kort før midnat befandt tre mænd sig ved en ejendom på Elmehøjvej i Aarhus-bydelen Højbjerg. De blev filmet på husets overvågningssystem. Politiet mener, at de var på vej til at bryde ind i huset og offentliggør derfor videoen.

- Vi har en kraftig mistanke om, at de har til hensigt at begå et indbrud på grund af deres mistænkelige adfærd, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Mændene havde travlt med at kigge ind af vinduerne og iføre sig handsker, da den ene pludselig blev opmærksom på, at de blev filmet. Herefter får de benene på nakken og stikker af.

- De var dog alle så flinke lige at kigge op til kameraet, inden de stak af, og vi håber derfor, I kan hjælpe os med at få dem genkendt, lyder det fra Østjyllands Politi.

Læs også 24 ton rustfri stål stjålet fra virksomhed - politiet søger vidner

Videoen blev lagt op på politikredsens Facebook-side tidligere tirsdag, men endnu er det for tidligt at sige, om det har båret frugt.

Ved du hvem de tre mænd er, hører Østjyllands Politi gerne fra dig på tlf. 114.

Elmehøjvej ligger i Aarhus-bydelen Højbjerg i den sydlige del af byen.  Foto: Google Maps