Formand: Havde jeg bare vidst det

Fodboldklub var ikke informeret om 14-årigs trusler

01:56

1 af 2

Knivstikkeriet ved et fodboldstævne på Fyn i weekenden kunne givetvis være undgået. Sådan lyder det i dag fra formanden for fodboldklubben Fuglebakken KFUM, hvor den 14-årige knivstikker har været tilknyttet:

- Jeg tror godt, det kunne have været undgået, siger Per Iversen, formand i Fuglebakken KFUM, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Fodboldklubben var uvidende om, at den 14-årige dreng havde truet to elever på Tilst Skole - bare to dage inden stævnet. Formand Per Iversen er ked af, at klubben ikke var blevet advaret om truslerne:

- Havde jeg vidst, at han havde haft den sag i Tilst, så er det jo klart, at jeg ville jeg have reageret helt anderledes på det, siger Per Iversen, formand i Fuglebakken KFUM, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det var en ung spiller fra Vanløse IF, som blev stukket i maven af den 14-årige dreng. Drengen havde ikke tidligere voldt problemer i klubben:

- Vi har ikke set nogle advarselslamper fra ham. Han har været sød og rar, siger Per Iversen, formand i Fuglebakken KFUM, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se: Var advaret mod knivstikker

Formand for Fuglebakken KFUM, Per Iversen, håber. at politiet eller de sociale myndigheder i fremtiden vil henvende sig, hvis de vurderer, at der er unge, som kan være til fare for andre.

Det kommer dog højest sandsynligt ikke til at ske. Østjyllands Politi fortæller til TV 2 | ØSTJYLLAND, at det ikke er procedure, at sportsforeninger bliver informeret om den slags episoder.

Se hele indslaget med formanden for fodboldklubben og hør også, hvad formanden for Vanløse IF har at sige til episoden, øverst i artiklen.