Forlænger med AGF

Stephan Petersens nye kontrakt løber til sommeren 2016

Foto: Ole Nielsen

Stephan Petersen er blevet enig med AGF om en etårig forlængelse af den nuværende aftale, der udløber til sommer, og dermed fortsætter den hurtige kantspiller minimum også i næste sæson i den klub, han skiftede til i januar 2010.

- Jeg er rigtig glad for, at det er faldet på plads, for det er i AGF, jeg rigtig gerne vil være. Der har selvfølgelig været op- og nedture, men jeg elsker at være i klubben, og jeg har det godt i byen, siger Stephan Petersen i en pressemeddelelse fra AGF.

Med sine 29 år hører Stephan Petersen til blandt de mere erfarne AGF-spillere, og han har sigtekornet indstillet på det sportslige mål for det kommende halve år i 1. division.

- Jeg er kommet i den alder, hvor jeg skal gå forrest og tage et større ansvar. Det er jeg også parat til, og jeg vil gøre alt for, at vi hurtigst muligt rykker op - og det skal være til sommer, lyder det med beslutsomhed i stemmen fra Petersen.

Sportschef Jens Andersson er tilfreds med, at AGF ikke kun i denne, men også i næste sæson får glæde af Stephan Petersens kvaliteter.

- Det er altid et godt signal, når en spiller forlænger sin aftale. Det viser, at han tror på det, klubben har gang i og på den vej, vi i fællesskab skal gå, siger Jens Andersson.

Stephan Petersen debuterede i AGF-trøjen den 7. marts 2010 og står indtil videre noteret for 152 kampe og 25 mål.