Forestilling for tyfon-ofre

Red Barnet glade for støtte fra Aarhus Teater

02:06

Foto: Baaner Rasmus/Rasmus Baaner

1 af 2

I morgen, søndag, afholder Aarhus Teater en ekstraforestilling af teaterstykket Brødrene Løvehjerte til fordel for ofrene for tyfonen i Filippinerne.

Medarbejderne på Aarhus Teater har taget initiativ til en støtteforestilling, hvor alle arbejder gratis, og indtægterne fra forestilingen går ubeskåret til Red Barnets nødhjælpsarbejde:

- Vi laver en børneforestilling om liv eller død, og det er også det, der sker dernede, siger skuespiller Thomas Bang, der er en af initiativtagerne bag ideen til særforestillingen.

Hos Red Barnet er man meget glade for Aarhus Teaters initiativ - der er nemlig stadig meget at gøre i Filippinerne:

- Det betyder rigtig meget for Red Barnet, at der bliver taget forskellige hjælpeinitiativer forskellige steder i Danmark. Det er helt utroligt vigtigt for hjælpearbejdet både at holde fokus på det og skaffe penge til det, for det er en meget stor katastrofe, der er sket, og der er brug for hjælpearbejde, siger nødhjælpschef hos Red Barnet, Alice Moltke Ladekarl.

Teatret håber, at forestillingen vil rejse omkring 100.000 kroner, hvis der kommer 500 gæster. Der er stadig ledige billetter, som kan købes her.

Hvis du er forhindret i at tage til Aarhus Teaters ekstraforestilling i morgen, men samtidig gerne vil støtte ofrene for tyfonen, så henviser Red Barnet til, at man kan give et bidrag her.

Se mere i videoen øverst på siden.