Forestilling storsælger

Aarhus Teater laver ekstra forestillinger af My Fair Lady

Billetsalget til My Fair Lady på Aarhus Teater er gået forrygende, og en uges tid efter premieren har teatret valgt at indsætte yderligere seks forestillinger.

På lidt mere end en uge er 90 procent af billetterne til My Fair Lady i den ordinære spilleperiode blevet solgt, og derfor sættes der nu 4.200 ekstra billetter til salg.

- Vi har haft et forrygende salg til My Fair Lady. Alene den forgangne uge har vi solgt 4.000 billetter - det svarer til næsten 6 udsolgte forestillinger. Og da der nu kun er meget få A-pladser tilbage i den ordinære spilleperiode, sætter vi nu 4.200 ekstra billetter i salg, siger Henning Kærsgaard, der er direktør på Aarhus Teater, i en pressemeddelelse.

Se: Kæmpe kulisser og flotte parykker

Annette Heick indtager hovedrollen i My Fair Lady, hvor hun spiller blomsterpigen Eliza Doolittle, der bliver taget under professor Higgins vinger for at lære at være og tale som en dannet kvinde.

Med de ekstra billetter kommer forestillingen op på en samlet kapacitet på 27.500 billetter, hvoraf omkring 20.000 er solgt.

De ekstra billetter bliver sat til salg i dag, mandag, og de seks forestillinger vil blive opført i perioden den 4. til 9. maj.