Food Festival udvider

Den store interesse for Food Festivalen i Aarhus, får arrangørerne til at udvide

Food Festivalen forventer, at 30.000 madinteresserede danskere kigger forbi Tangkrogen i Aarhus fra 4. til 6. september for at se, smage og opleve de nyeste tendenser inden for mad.

- Det bliver endnu større i år, og det er vi rigtig stolte over. Vi udnytter hver en kvadratmeter, vi kan komme til, siger festivalchef Anna Lund til tv2oj.dk.

I alt fylder 250 udstillere festivalens 47.000 kvadratmeter, og selvom det er positivt for festivalen med mange gæster, så er det vigtigt, at det stadig bliver en god oplevelse for alle.

- Der kom rigtig mange mennesker sidste år, og for at vi kan blive ved med at give gæsterne en god oplevelse, så er det vigtigt, at det ikke bare er et besøg hos producenterne. Derfor har vi udvidet med et hav af scener, hvor der kan blive formidlet til mange på en gang. Det, håber vi, samlet set vil give en bedre oplevelse, siger Anne Lund.

Derudover vil der i år være flere workshops, gæsterne kan deltage i.

- I år er antallet af workshops nærmest eksploderet. Vi har 88 i alt. Det handler igen om at lave aktiviteter, hvor der kan komme rigtig mange mennesker igennem og få en god oplevelse, forklarer festivalchefen.

For festivalen er særligt lørdag en udfordring, da mange kommer i tidsrummet mellem klokken 11 og 14. Hvis man derfor ønsker lidt mere ro under sit besøg på festivalen, opfordrer Anna Lund til, at man kigger forbi i løbet af fredagen, hvor åbningstiden i år er forlænget til klokken 20.