Food Festival satte rekord på Tangkrogen

Der har aldrig været flere til Food Festival i Aarhus trods dårligt vejr

Fra sidste års Food Festival

Anna Lund, der er festivalchef for Food Festival, kan ånde lettet op.

For selv om regnen stod ned i stænger i store perioder af weekenden, så blev Food Festival en stor succes målt på antallet af besøgende. Det oplyser Food Festival i en pressemeddelelse.

- Fredag og lørdag blev plaget af regn. Det er jo et vilkår, når man laver en udendørs festival i Danmark. Så vi havde forberedt os på, at vores første år med regn nok ville betyde færre gæster. Men Aarhusianerne ventede bare på, at solen tittede frem, og vi står nu med det største antal besøgende vi nogensinde har haft. 35.000 gæster havde vi ikke turde drømme om, siger festivalchef Anna Lund i pressemeddelelsen.

I 2012 var der 25.000 gæster, der var 27.000 i 2013 og 30.000 i 2014, og nu blev der altså sat en solid rekord igen i 2015.

39 kokke og flere end 250 forskellige aktører og samlet set 900 frivillige var med til at afvikle Food Festival på Tangkrogen, som er et non-profit foretagende.

- Nu får vi lige ryddet op, og så er det ellers i gang med at finde ud af, hvordan vi gør det endnu bedre næste år, siger Anna Lund.