Flugtfange truede med kniv

Eftersøgt psykiatrisk patient truede vidner med kniv

01:10

1 af 2

Den 24-årige psykiatriske patient Kenni Stegemeier Lausch, der stak af fra to betjentes varetægt i december, har i løbet af den senest uge opsøgt vidner og truet dem med kniv:

- Det er korrekt, at han har opsøgt vidner i den sag, han er sigtet i. Og der er tale om, at han har truet vidner meget groft. Blandt andet med kniv, så vi vurderer ham som særdeles farlig, fortæller Jesper Drejer, der er vagtchef ved Østjyllands Politi.

Kenni Stegemeier Lausch sad varetægtsfængslet efter et drabsforsøg i oktober, hvor et skænderi i nattelivet i Aarhus endte med, at en mand blev stukket overfladisk i maven med en kniv og en kvinde slået i hovedet med en flaske.

På flugt siden december
Kenni Stegemeier Lausch har været på flugt siden 2. december, hvor han stak af fra politiet, der eskorterede ham til mentalundersøgelse på hospitalet. Siden har han været efterlyst af Østjyllands Politi, men først i dag kom sagen frem i offentligheden:

- I øjeblikket har vi nogle patrulje-vogne ude og opsøge nogle adresser, hvor han tidligere har opholdt sig. Vi er også ude i hans omgangskreds og forhøre os dér, fortæller vagtchefen.

Hør vagtchefen fortælle om omstændighederne omkring Kenni Stegemeier Lauschs flugt i december ved at klikke øverst på denne side.