Flotte danseresultater

To aarhusianske par indfriede forventningerne til EM i latinamerikanske danse lørdag

En sjetteplads blev det til for Umberto Gaudino og Louise Heise til højre på billedet. Foto: Billede fra Facebook

Det gik som håbet for både Umberto Gaudino og Louise Heise samt Malthe Brinch Rohde og Sandra Lund Sørensen, der deltog i EM i latinamerikanske danse lørdag.

Forud for deres deltagelse talte TV 2 | ØSTJYLLAND med Malthe Brinch Rohde og Sandra Lund Sørensens træner, Peter Stokkebroe, om forventningerne til begge par, og han spåede, at aftenen ville gå således:

Se også: Træner: Det er helt fantastisk

- For vores eget aarhusianske par Malthe og Sandra er det deres første turnering i kvartfinalen til et europamesterskab, og derfor er de jo rigtig, rigtig glade, men vi tror faktisk på, at de har en chance for at komme i semifinalen. Og vores andet danske par har en chance for at komme i finalen.

Han fik ret i begge dele; Malthe Brinch Rohde og Sandra Lund Sørensen fra Aarhus Sportsdanserforening kom i semifinalen og endte på en 13. plads.

Endnu bedre gik det for Umberto Gaudino og Louise Heise, der stillede op for PAF-København, men som kommer fra Aarhus. De kom nemlig i finalen og endte på en sjetteplads.

De nye europamestre blev russerne Armen Tsaturyan og Svetlana Gudyno, mens sølv og bronze gik til par fra henholdsvis Moldova og Frankrig.