Fløj forlænger aftale

Jannick Mazur har underskrevet en ny to-årig aftale

Århus Håndbold og højrefløjen Jannick Mazur har underskrevet en ny aftale, der løber frem til 2014.

- Jeg er rigtig glad for at være i både Århus Håndbold og Aarhus, så det har været logisk at forlænge aftalen med klubben, siger 25-årige Jannick Mazur, der i sommers var med på Ulrik Wilbeks U25-landshold, hvilket har givet højrefløjen mere blod på tanden.

- Det var super fedt at være med på U25-landsholdet, og det har givet mod på og lyst til mere. Jeg føler selv, at jeg har rykket mig en hel del de seneste par sæsoner, og samarbejdet med assistenttræner Christian Back, der selv har spillet højre fløj, er yderst givende. Så alt i alt er Århus Håndbold en klub, hvor jeg ser gode muligheder for at udvikle mig yderlige og jagte drømmen om flere landskampe, siger Jannick Mazur, der har optrådt på både Y-, U- og A-landsholdet.

Hos Århus Håndbold glæder direktør Henrik Lundorff sig over kontraktforlængelsen.

- Vi er rigtig glade for at have kunnet forlænge kontrakten med Jannick, der har udviklet sig yderst positivt og i dag er en bærende kraft i begge ender af banen, Dertil kommer, at han bidrager med særdeles meget uden for banen og er en fremragende ambassadør for klubben.