Flere færdselsuheld i Aarhus mandag

Aarhus og omegn var mandag ramt af flere færdselsuheld

Foto: Colourbox

Udover den tragiske ulykke, hvor en kvindelig fodgænger blev dræbt på Vestre Ringgade, var der yderligere tre færdselsuheld mandag i Aarhus, Brabrand og Tilst - dog uden personskade.

Det første af dem fandt sted ved 7.30-tiden. Her kørte en 31-årig mandlig bilist ad Marselis Boulevard mod sydvest og ville foretage et venstresving i lyskrydset ved Skanderborgvej. En 45-årig mandlig bilist kom kørende ad samme vej mod nord. I krydset stødte de to bilister sammen.

Der skete materielskade, og to personer blev tilset på skadestuen, uden der dog var tale om større personskade.

Fodgænger dræbt: Blev ramt af bil

Halvanden time senere skete der et harmonikasammenstød med tre involverede bilister. Det skete på Åby Ringvej i Brabrand, og ifølge Østjyllands Politi skete der lettere materiel skade på køretøjerne i forbindelse med uheldet.

Om eftermiddag kort efter kl. 14 fandt så endnu et uheld sted. Denne gang var det i Tilst, hvor en 50-årig kvindelig bilist førte en personbil ad Blomstervej og skulle i T-krydset Blomstervej/Østermarksvej foretage venstresving ad Østermarksvej.

I forbindelse med svinget blev hun påkørt af en 62-årig mandlig bilist, der kørte ad Blomstervej bag ved den kvindelige bilist. Også her er der ikke meldinger om større personskade.