Firma udvider for millioner i Aarhus

Den globale virksomhed Marel har sit danske hovedkvarter i Aarhus, og det skal nu shines op for et anseeligt millionbeløb

Genrefoto.

I Aarhus Nord huser virksomheden Marel cirka 260 medarbejdere, og de kan nu se frem til bedre arbejdsforhold.

Marel har nemlig besluttet, at det danske hovedkvarter skal moderniseres for et stort millionbeløb.

- Vi er tættere på 50 millioner end på 10 millioner, så meget vil jeg sige, siger en meget begejstret global manager for strategi og innovation hos Marel, Jesper Hjortshøj, til tv2oj.dk.

Der skal udvides, for at der kan blive plads til nye medarbejdere, fortæller han.

- Vi har allerede ansat ganske mange nye, og der er da ingen tvivl om, at med den succes vi har, skal vi geares op til flere ansatte og forsøge at skabe en spændende og dynamisk arbejdsplads, så vi konkurrerer om de dygtige folk, der er derude, siger Jesper Hjortshøj.

Marel arbejder med opskæring og pakning af fødevarer.

- Når du går ned og køber noget, der ligger i disken i Føtex, så har vi sandsynligvis pakket det. Vi laver det procesudstyr, der opskærer og pakker kød fisk og fjerkræ. Så kyllingfileter er i dag pakket af vores robotter og ikke rørt af mennesker mere, siger Jesper Hjortshøj.

Virksomheden, der er islandsk ejet, har skabt gode resultater i den seneste tid, og det er derfor, der er blevet råd til ombygningen.

- Det er en kæmpe julegave fra bestyrelsen, og det viser, at Aarhus er et centralt omdrejningspunkt i Marels strategi, siger Jesper Hjortshøj.