Fire unge fristet af Føtex' frysepizzaer: Sigtet for tyveri

Fire unge menneskers besynderlige adfærd fik natten til onsdag en mand til at ringe til politiet. Teenagerne blev alle sigtet for frysepizza-tyveri

Saftige frysepizzaer fra Føtex lokkede fire sultne teenagere i fordærv. Foto: Joe Raedle - Scanpix

Frysepizzaer i en trillebøre og cykler smidt i græsset. To drenge og to pigers obskure adfærd fik natten til onsdag en mand fra Højbjerg til at tilkalde politiet. 

Manden havde lagt mærke til, at der manglede noget i hans garage. Nærmere bestemt var det hans cykler, der var ude af syne. 

Han bemærkede, at der rendte nogle unge rundt i nærheden af hans hus, og han råbte derfor til dem, om de havde set de forsvundne cykler. 

Og det havde de minsandten. De lå på græsset, svarede de unge, og ganske rigtigt fandt manden sine cykler liggende på den grønne plæne. 

Læs også Sirenerne får ny betydning: Det skal du nu gøre, når de hyler

Det, syntes manden, var lige lovligt mistænkeligt, og derfor valgte han at ringe op til politiet. 

Efterfølgende fandt manden også sin trillebør, der ligeledes lå i haven og var blevet brugt til at opbevare frysepizzaer. 

Afsted med hundepatruljen

Politiet sendte en hundepatrulje afsted, der begyndte at følge teenagernes spor. Det bar hurtigt frugt, da hunden fandt en 16-årig pige ikke så langt derfra.

Men hun var ikke alene. Hunden fortsatte af samme spor, og på vejen passerede den flere tomme sodavandsflasker, ølkasser og en stabel af frysepizzaer.

Læs også Sabbatåret vinder igen frem hos unge østjyder

Til sidst fandt den frem til en 16-årig dreng, der stak halen mellem benene. Politiet var dog snedigere end ham, så han blev fundet i et krat og anholdt. 

Politiet fandt ud af, at de to anholdte ikke arbejdede alene. De var sammen med en 17-årig dreng og en 16-årig pige, som der blev ringet efter. 

Alle fire blev sigtet for at have stjålet mindst 15 frysepizzaer fra vareindleveringen ved Føtex i Holme, hvorefter de blev fragtet hjem til deres forældre.