Fire personer slået ned i Aarhus

Fredag og natten til lørdag bød på tre voldsepisoder i Aarhus, hvor fire personer blev slået i hovedet

Foto: Colourbox

I løbet af fredag og natten til lørdag har Østjyllands Politi modtaget tre anmeldelser om vold - alle begået i det centrale Aarhus.

Den første anmeldelse, der tikkede ind, handler om en 21-årig mand, der var blevet slået i hovedet.

Det skete ved Vester Alle fredag klokken 12.00, hvor han sammen med en gruppe bekendte stod ved et lyskryds. Efter en kort ordveksling med gerningsmanden blev han slået i hovedet, og han har pådraget sig en svag hjernerystelse.

Gerningsmanden beskrives som værende dansk af udseende, cirka 30 år gammel og 180 centimeter høj. Han er almindelig af kropsbygning, og han var iført en blå vindjakke, brune jeans, brune sko og havde en rygsæk med sig. Oplysninger sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Mand og kvinde slået

I løbet af natten til lørdag modtog politiet yderligere to anmeldelser om vold.

klokken 0.32 blev en mand og en kvinde slået i hovedet på en beværtning i Klostergade i det centrale Aarhus, oplyser Østjyllands Politi.

En 21-årig mand blev slået tre gange i hovedet i forbindelse med en diskussion, hvor også en 19-årig kvinde blev slået. Østjyllands Politi har anholdt en 27-årig mand, som er sigtet i sagen.

Halvanden time senere blev en 18-årig mand slået i hovedet på Åboulevarden i Aarhus, og her har Østjyllands Politi anholdt en 19-årig mand, som menes at stå bag overfaldet.