Fire anholdt i politiaktion

Politiet har i samarbejde med SKAT og arbejdstilsynet onsdag foretaget en aktion mod social dumping. Fire er anholdt, og en restaurant er lukket

- Det allerførste sted vi gik ind på, var en restaurant i Aarhus C ved 13:00-tiden, og her anholdt vi to. Den ene manglede arbejdstilladelse, den anden havde ikke opholdstilladelse.

Det fortæller politikommissær ved Østjyllands Politi, Vagn Martinussen, til tv2oj.dk, om den aktion mod social dumping som politiet hvert år foretager i samarbejde med SKAT og arbejdstilsynet.

Ved onsdagens aktion gik man specifikt efter vandpibecaféer og restauranter, hvor i alt blev fire anholdt, og en restaurant blev lukket:

Se: Narkosag: Mænd fængslet

- Vi lukkede en café i Aarhus N, som ikke havde orden i alkoholbevillingen, men som derudover ligeledes havde to ansatte, hvoraf den ene manglede arbejdstilladelse, og den anden var uden opholdstilladelse.

De fire anholdte tilbageholdes efter udlændingelovens bestemmelser i tre døgn, mens sagerne sendes til Udlændingestyrelsen. Politiet forventer, at de fire personer varetægtsfængsles, indtil en udvisning af landet kan finde sted:

- Og så får arbejdsgiverne på de to pågældende steder en bøde, der starter på 10.000 kr., hvis de har ansatte uden arbejdstilladelse og på 20.000 kr., når der er tale om ansatte, som slet ikke må opholde sig i landet.

Det Nye Universitetshospital

Tidsplanerne skrider under supersygehusene - dog ikke i Aarhus

Gynge

Børn i voldsramte familier er hårdt ramt af nedlukning

def_thumb,50_percent

playEfter masseaflivning: Østjysk dyrepark har lovlige mink

Genrebillede, frisør

Frisørsalon skal holde lukket: Nu klipper Rikke - fuldt lovligt - folk i deres hjem

regnvejr

Vådt i denne uge, måske rigtig vinter igen i næste uge

Skærmbillede 2021-01-18 kl. 16.23.42

playHjemmeskoling er ikke kun skidt: Trine kommer tættere på sine børn