Finn skal skilles

Den folkekære komiker flytter til Aarhus

Komikeren Finn Nørbygaard skal skilles fra sin kone, Hanne Carina Nørbygaard. Dermed vender han tilbage til Aarhus, hvor han har boet det meste af sit voksne liv.

Finn Nørbygaard blev gift med Hanne Carina Nørbygaard i 2008. Parret bosatte sig i København.

Siden brylluppet i Holte Kirke har den østjyske entertainer haft store økonomiske problemer. Fra den ene dag til de anden gik han fra at være god for 437 mio. kr. til at skylde næsten det samme, da IT-Factory gik konkurs, og Stein Bagger gik under jorden.

Ud over de økonomiske problemer må Finn Nørbygaard nu kaste håndklædet i ringen i sit forsøg på at redde ægteskabet.

- Sagen er den, at Hanne og jeg skal skilles. Vi har gjort, hvad vi kunne, og som de to voksne mennesker, vi er, må vi bare erkende, at nu har vi opbrugt de forsøg, der skal være, fortæller Finn Nørbygaard i et interview i dagbladet BT.

Er flyttet til Aarhus

Separationspapirerne bliver først underskrevet i næste uge. Alligevel har Finn Nørbygard allerede nu slået sig ned i Aarhus, hvor han agter at blive - selv om han endnu ikke har nogen bolig.

- Nej, den tog Danske Bank også. Jeg begynder på mange måder helt forfra. Og det passer mig fint, siger Finn Nørbygaard til BT.

- Jeg er lige så stille i gang med at finde noget at bo i. Jeg har heldigvis en masse venner, som jeg bor hos, indtil tingene falder på plads.

Finn Nørbygaard har været gift to gange. Han har to sønner.