Fik stjålet fire helt nye vinterdæk, der sad på bilen

I løbet af natten til tirsdag har tyve stjålet fire helt nye vinterdæk og fælge i centrum af Aarhus

Rikke Kjeldsens kæreste måtte tirsdag morgen ringe til sit arbejde og sige, at han ikke kunne komme til tiden. Alle fire hjul var taget af bilen. Foto: Privatfoto

Der ventede Rikke Kjeldsens kæreste noget af en ubehagelig overraskelse, da han tirsdag morgen klokken 05.45 skulle afsted på arbejde.

Kæresten hedder Märt Kukke og arbejder i Holstebro.

Han undrede sig lidt over, at bilen var så høj.

Rikke Kjeldsen

- Han undrede sig lidt over, at bilen var så høj, siger Rikke Kjeldsen.

Da kæresten kom nærmere så han, at den øgede højde skyldtes, at bilen havde fået skruet samtlige fire hjul af - også hjulkkapslerne er væk. Bilen var efterfølgende klodset op på plastikkasser.

Læs også 73.000 har gjort som Anna Maria: Flyttet fra Aarhus og til anden østjysk kommune

Helt nye vinterdæk

Bilen holdt parkeret i Nordborggade i Aarhus. De fire hjul var helt nye vinterdæk med originale Mercedes-fælge. I alt har tyvene stjålet for omkring 15.000 kroner.

- Det er ikke en vej, man kører ned ad, hvis man ikke har et formål. Den ender i et blindt område, siger Rikke Kjeldsen.

Læs også Nytænkning af kollektiv trafik: Førerløse busser og delebiler

Hun bor med sin kæreste i en lejlighed og har ligesom de andre beboere i området ikke mulighed for at parkere bilen i en garage.

Hun håber, at folk i området fremover vil være opmærksomme på, hvem der færdes omkring bilerne.

- Det er da ubehageligt, at nogen har været i gang med ens bil. De må jo også have haft udstyr med til at få hjulene af. Vi får sat ekstra sikkerhed på hjulene fremover, siger Rikke Kjeldsen.