Fik første point i slutspillet

Århus Håndbold fik spinkel hjemmesejr over Tvis/Holstebro

Jannick Mazur scorede et enkelt mål for Århus Håndbold, da østjyderne onsdag aften besejrede Tvis/Holstebro. Arkivfoto. Foto: Ole Nielsen

Århus Håndbold besejrede onsdag aften Team Tvis Holstebro og fik dermed deres første point i slutspillet. Kampen i NRGi Arena endte med en spinkel hjemmesejr på 27-26.

Efter en tæt indledning på kampen, hvor begge hold misbrugte en del store muligheder, var det Tvis Holstebro, som først fik has på scoringsprocenten.

Det betød, at Tvis-holdet kunne åbne en lille føring på 10-7 efter 18 minutter, hvilket fik Århus-træner Erik Veje til at kalde timeout for at få styr på forsvaret.

Og opsangen hjalp. De næste godt syv minutter vandt hjemmeholdet med 5-0, inden en udvisning gav Tvis Holstebro ekstra plads i angrebet til at få udlignet til 12-12 med to scoringer i overtal.

Se: Henter norsk landsholdsspiller

Århus haltede hele tiden lidt efter i begyndelsen af anden halvleg, men ved 17-17 fik hjemmeholdet kontakt, og efter en Tvis Holstebro-udvisning kom Erik Veje Rasmussens tropper i front med tre mål.

Tvis-træner Klavs Bruun Jørgensen tog konsekvensen af, at spillet ikke fungerede, og han sendte spillerne frem i et offensivt forsvar.

Det gav kortvarigt pote, og med 10 minutter igen kom de op på 22-22 efter at have været nede med tre mål længe. Men det var bare ikke dagen, hvor det skulle lykkes for Tvis Holstebro.

Århus Håndbold skal i de to sidste kampe i slutspillet møde KIF Kolding København og Skjern. Aarhusianerne, der på forhånd har udspillet deres chance for en semifinaleplads, har nu to point i sin slutspilspulje.