Festugen: Papirklip og comedy

Der er kommet nye navne på programmet til dette års festuge i Aarhus

Aarhus Festuge arbejder stadig med det endelig program til dette års festuge, men det er sikkert, at der er comedy til både de unge og voksne samt ballet på programmet.

Den alkoholfri festival for de 13-17-årige, Smells Like Teens, får besøg af fire unge, danske komikere, der har taget landet med storm de seneste år.

I år optræder Ruben Søltoft og Nikolaj Stokholm, som mange kender fra serien Sjit Happens, som netop har vundet en Zulu Award for årets TV-serie.

Derudover kigger Simon Talbot forbi minifestivalen sammen med Martin Nørgaard.

Papirklip og ballet til de voksne

Det mere voksne publikum kan se frem til internationale komikere fra England og Australien. Diane Spencer fra England gæster festugen for tredje gang, mens australske Bec Hill, der optræder med en kombination af papirklip og stand-up, kommer til Aarhus for første gang

Hvis man ikke er til comedy, så tilbyder festugen allerede i slutningen af maj fra 28.-30. maj på Christian Lollikes Reumertnominerede forestilling: I føling - en krigsballet.

Her er omdrejningspunktet danske soldater i Afghanistan. Tre krigsveteraner og 26 dansere fra Den Kongelige Ballet tager publikum med på en barsk rejse, hvor krigens ofre og omkostninger kommer helt tæt på.

Det endelige program offentliggøres i slutningen af juni, men løbende offentliggør Festugen ting på deres hjemmeside og på Facebook.