Farvel til teaterdirektør

Aarhus Teaters direktør takker af

02:26

1 af 2

Stefan Larssons tid som direktør for Aarhus er ved at være ved vejs ende. Han siger endleigt fravel d. 1. december. Men søndag aften er det hans sidste optræden.

Siden svenske Stefan Larsson kom til Aarhus Teater i 2009, er der løbet meget vand under broen. Han skulle redde et teater i fald, og det har han gjort. Rekordstort overskud og publikum tilbage i salene er blot nogle af de ting, den svenske direktør, der nu vil tilbage til Sverige, har præsteret.

Når Stefan Larsson søndag aften går på scenen for at præsentere teaterprogrammet, er det sidste gang. Men selvom det er sidste gang, har han gemt det bedste til sidst. For ambitionerne for Aarhus Teater er der stadig.

Musikken skal få penge i kassen hos teatret, og det er derfor også musicals, der bliver præsenteret søndag aften. Den gamle klassiker "La Cage auc Folles" og "Snehvide" skal fortsætte den gode stime.

- Det er da lidt trist, at det er sidste gang, men samtidig er jeg også glad. det er to gode forestillinger for Aarhus Teater med nogle gode og dygtige skuespillere, så derfor er det også en god søndag, siger Stefan Larsson.