Farlig flugtfange efterlyses

Efterlyser voldsdømt efter overfald

Opdateret: Den efterlyste fange er anholdt.

Østjyllands Politi har i dag udsendt en officiel efterlysning på den flygtede afsoner, der i lørdags angreb et ægtepar med en kniv i deres hjem i Hjortshøj ved Aarhus.

I forbindelse med overfaldet efterlyser Østjyllands politi nu den 25-årige Kenny Stegemeier Lausch.

Kenny Stegemeier Lausch beskrives som værende; Mand, 25 år, almindelig af bygning, helt kort hår og var på gerningstidspunktet iført korte mørke knickers, sportstrøje uden hætte og hvide sko.

Flere voldsdomme

Flere familier i Aarhus har levet i frygt, siden manden med flere voldsdomme bag sig stak af fra det åbne statsfængsel Kragskovhede i Frederikshavn.

Klokken halv ni lørdag aften larmede det ved ægteparret Michael Pedersens og Mona Kræmmers dør. Det viste sig hurtigt at være en gammel bekendt. Kenni Stegemeier Lausch.

I december sidste år stak han af fra to politibetjente da han skulle gennemgå en mentalundersøgelse på psykiatrisk hospital i forbindelse med en straffesag. Og for en måned siden gik det så galt igen. Den 25-årige fange stak af fra det åbne fængsel i Frederikshavn. Lørdag aften stod han så med en kniv midt i Michael Pedersens og Mona Kræmmers hjem i Hjortshøj.

Ramt af kniv

Michael Pedersen blev ramt hårdt med kniven bag øret, kun 5 centimeter fra hovedpulsåren, før manden stak af. Siden da er ægteparrets datter og svigersøn gået under jorden, da de begge tidligere har været ofre for blandt andet knivoverfald begået af den undvegne fange.

- Jeg er selvfølgelig uforstående overfor, hvorfor det skulle gå ud over os. Hvad havde vi gjort? Hvad var det, han ville med os? Det forstår jeg ikke, siger Michael Pedersen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Oplysninger om Kenny Stegemeier Lausch kan gives til Østjyllands politi på 114.

Politiet fraråder borgere om selv at tilbageholde den efterlyste, da han betegnes som farlig.

Opdateret: Den efterlyste fange er anholdt.