Far og søn død efter ulykke

Dræbt i kollision med bus på landevej

00:21

1 af 2

En 41-årig mand og hans niårige søn er døde af de kvæstelser, de pådrog ved en voldsom trafikulykke søndag eftermiddag. Det oplyser Østjyllands Politi.

Klokken 19.45 blev politiet underrettet af skadestuen i Aarhus om, at far og søn var afgået ved døden. Den 41-årige mand kommer fra Randers. De pårørende er underrettet.

Ulykken skete først på eftermiddagen på landevejen mellem Trige og Spørring, hvor en personbil med far og søn kolliderede frontalt med linje 118, som kører mellem Randers og Aarhus. Den 41-årige mand og hans niårige søn blev kørt til behandling. På det tidspunkt blev deres kvæstelser betegnet som alvorlige.

Se: Far og søn kvæstet

Omstændighederne omkring ulykken er søndag aften fortsat ikke klarlagt, men politiet siger, at der kan have været tale om, at det ene af køretøjerne er skredet ud på grund af akvaplaning i eftermiddagens voldsomme regnvejr.

To passagerer i bussen blev kørt til behandling for mindre kvæstelser. Arbejdet på ulykkesstedet gjorde det nødvendigt at lukke Randersvej for trafik på stedet i flere timer og et stort antale redningsfolk og politifolk deltog i redningsarbejdet.