Fantrust vil hjælpe AGF

Fan Trust Aarhus bakker op om aktieemission

Efter et møde med AGF-direktør Jacob Nielsen bakker Fan Trust Aarhus op om aktieemissionen i AGF, der skal sende millioner i klubkassen.

Fan Trust Aarhus er en forening med det formål at samle AGF-fans og mindretalsaktionærer i Aarhus Elite A/S, så tilhængerne kan tale med én stemme og dermed få mere indflydelse på beslutningerne i AGF.

- Vi støtter AGF i, at aktieemissionen skal gennemføres succesfuldt. Og vi opfordrer derfor alle vores medlemmer - både de, der har aktier og de, der ikke har, til at købe flere - lige som vi også selv som forening regner med at udvide aktiebeholdningen. Vi vil i hvert fald gøre, hvad der står i vores magt for at emissionen bliver en succes, siger Mathias Rønn Waack-Möller, der er formand for Fan Trust Aarhus, i en pressemeddelelse.

Se: Derfor en aktieemission

AGF-direktør Jacob Nielsen glæder sig over samarbejdet med Fan Trust Aarhus.

- En åben og tæt dialog med vores mange fans ser vi som en grundlæggende forudsætning for et stærkere AGF, og derfor hilser vi også Fan Trust Aarhus velkommen. Vi har brug for alle gode kræfter til at skabe et AGF, der hviler på et stærkt, langtidsholdbart fundament, og her kan Fan Trust Aarhus spille en central rolle - både i forhold til at skabe opmærksomhed omkring og bred opbakning til vores forestående emission, og på den længere bane som sparringspartner til AGF, siger AGF-direktør Jacob Nielsen.

Søndag vandt AGF 1-0 over Lyngby i NordicBet Ligaen, og holdet ligger på fjerdepladsen 12 point efter netop Lyngby og Viborg FF. AGF har dog spillet to kampe færre end begge mandskaber.