- Fantastisk med snepark

Rådmand glad for ny vinter-forlystelse

Fredag blev det officielt, at der fra 28. november og året ud kommer en snepark i Aarhus, og det glæder Rabih Azad-Ahmad, der er rådmand for kultur og borgerservice i Aarhus Kommune.

- Det er fantastisk. Nordeuropas største kunstige city snepark kommer i Aarhus. Det giver borgerne en mulighed for at få en god oplevelse, siger Rabih Azad-Ahmad til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Sneparken skal være på området ved Musikhuset og ARoS i det centrale Aarhus, og der kommer til at være fire pister på hver 100 meter med forskellige sværhedsgrader.

Rabih Azad-Ahmad glæder sig også over, at der er gratis adgang for skoler og institutioner.

Se også: Officielt: Aarhus får en snepark

- Byens skoler og institutioner får mulighed for adgang på skiløjperne på alle hverdage. Så jeg er sikker på, at sneparken bliver et populært udflugtsmål, siger han.

Indtil videre er sneparken planlagt til at skulle være i Aarhus i år, men hvis alt går vel, kan den blive en tilbagevendende forlystelse.

- Det er klart, at hvis det bliver en succes, folk er glade for den, og tilladelser og andet i forhold til myndighederne er i orden, så er det en mulighed, siger rådmanden.

Sneparken er blevet til i et samarbejde med fonde og sponsorer, mens Aarhus Kommune stiller en underskudsgaranti på 250.000 kroner.