Fanget på kamera: Blotter onanerede foran mor og hendes børn

27-årig mand sigtet for at have blottet sig foran en mor og hendes to børn på gaden i Risskov

Episoden fandt sted på Østre Skovvej i Risskov. Foto: Google Street View

En 27-årig mand er  anholdt og mistænkt for at have blottet sig foran en mor og hendes to børn i Risskov. Det oplyser Østjyllands Politi.

En 42-årig kvinde var torsdag sidst på eftermiddagen ude at gå en tur med sine to børn, da de pludselig fik sig en grim forskrækkelse.

Læs også Mand kørte rundt på cykel og blottede sin penis foran kvinder

På Østre Skovvej i Risskov så de en mand på gaden, der stod og onanerede foran dem lidt længere nede ad vejen.

Kvinden råbte ad manden og tog et billede af ham, som hun efterfølgende gav til politiet. Politiet fandt hurtigt frem til en formodet gerningsmand, den 27-årige, som nu er anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse.

Ikke samme gerningsmand

Det er kun få dage siden, at Østjyllands Politi senest var ude at advare imod en blotter, som søndag morgen i Aarhus havde blottet sig foran tre forskellige kvinder. Ifølge Østjyllands Politi er der dog ingen sammenhæng mellem episoden torsdag og dem søndag.

-  Der er ingen forbindelse mellem sagerne, og gerningsmanden fra i søndags har vi endnu ikke fundet, siger Jeanette Løv Rasmussen, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi.

Episoderne søndag morgen og formiddag fandt sted tre forskellige steder i Aarhus, hvor en ukendt mand i tre tilfælde blottede sig foran kvinder. I alle tre tilfælde er signalementet af gerningsmanden og dennes cykel meget ens, og politiet formoder derfor, at der er tale om den samme gerningsmand.

En ukendt mand blottede søndag sin penis foran tre kvinder i Aarhus.

Manden beskrives som værende østeuropæisk af udseende, 40-45 år og cirka 170 centimeter høj og spinkel af kropsbygning. Han er kronraget og cyklede på en sort herre citybike af ældre årgang.

Har du oplysninger i sagen, kan de gives til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.