Familien leder efter forsvundne Niels for sidste gang

Dagens eftersøgning efter Niels Joachim Nicholaisen bliver den sidste, lyder det fra familien

Østjyllands Politi, organisationen Missing People, frivillige og familien til 73-årige Niels Joachim Nicholaisen har brugt rigtig mange timer på at finde den aarhusianske erhvervsmand, men der er desværre ikke kommet afgørende spor, der kan give vished om hans skæbne.

I dag forsøger familien med en sidste eftersøgning.

- Det bliver den sidste søgning. Politiet har givet op for noget tid siden, og vi har ledt rigtig mange steder. I sidste weekend afsøgte vi 25 områder for at finde en hue, handske eller noget andet, men desværre uden held, fortæller Jesper Nicholaisen til tv2oj.dk.

Forsvundet i over en måned

Niels Joachim Nicholaisen har været forsvundet i over en måned og forsvandt, da han angiveligt var på vej til træning i et fitnesscenter, og i dag koncentreres eftersøgningen om et område ved Aarhus Havn.

Søn til Niels: Det betyder rigtig meget

- Min egen teori er, at han ligger i vandet, og vi er en stor flok, der afsøger i dag. Vi har en båd med en undervandsrobot på vandet, og vi har tre-fire erhvervsdykkere, der går ned, fortæller Niels Joachim Nicholaisens søn, Jesper Nicholaisen.

Fik støtte fra 150 personer

I forrige weekend havde familien støtte af 150 personer, der ledte efter Niels Joachim Nicholaisen, og i sidste weekend deltog 80 i eftersøgningen.

Privat eftersøgning: Sønner leder efter Niels med båd og sonar

I dag, lørdag, klokken 11.00 mødtes familien med hjælpsomme folk og organisationen Missing People ved Østjyllands Politi, hvorfra eftersøgningen begyndte, og båden blev sat i vandet klokken 12.00.

Jesper Nicholaisen håber selvfølgelig på, at dagens eftersøgning giver resultat.

- Selvom håbet er svindende lille, så forbereder vi os på, at vi finder ham, og vi vil blive meget lettede, hvis vi kan få sat et punktum og komme videre i livet, fortæller Jesper Nicholaisen.