Fængslet for skuddrab

58-årig varetægtsfængslet for drab i Teglværksgade

Foto: Colourbox

En 58-årig mand er ved byretten i Aarhus i dag blev varetægtsfængslet i fire uger. Manden er sigtet for manddrab, som blev begået for tre uger siden i Teglværksgade.

- Retsmødet er nu slut. Af hensyn til den videre efterforskning foregik det bag lukkede døre. Manden valgte straks at kære dommen til landsretten, fortæller politikommissær ved Østjyllands Politi, Mogen Brøndum til TV2 | ØSTJYLLAND.

Den 58-årige mand blev anholdt i forbindelse med drabet på den 57-årige førtidspensionist Allan H. Sørensen den 3. august.

Gennem mere end tre uger har Østjyllands Politi arbejdet på at finde gerningsmanden. Senest mandag arbejdede et hold af betjente i gaden, hvor den afdøde boede, på at finde vidner.

En regulær likvidering

Politiet er af hensyn til efterforskningen sparsom med oplysninger. Ifølge Ekstra Bladet er der dog tale om en regulær likvidering af den 57-årige førtidspensionist Allan H. Sørensen.

Ifølge avisen døde Allan H. Sørensen i sin lejlighed på 4. sal som følge af et skud i nakken og et skud i overkroppen.

Desuden sigtes den anholdte for ulovlig besiddelse af to skarpladte 9 mm-pistoler, som politiet med to dages mellemrum fandt på to adresser i henholdsvis Lystrup og Aabyhøj.

På adressen i Lystrup fandt politiet desuden 2,2 kilo hash, og på den anden adresse var der både hash og hampplanter.