Facebook: Nej til betalte rejser

Brugerne på TV2OJs Facebook-side er enige

TV 2 | ØSTJYLLAND bragte onsdag historien om, at unge fra Gellerup endnu engang får økonomisk støtte af Aarhus Kommune i forbindelse med en udlandsrejse.

Historien har efterfølgende vakt debat på TV 2 | ØSTJYLLANDs Facebook-side, hvor brugerne har kunne fortælle, hvad de mener om, at kommunen er med til at betale for den slags ture.

Mere end 30 brugere har kommenteret historien. Samstemmende lyder det i kor: Nej!.

For eksempel skriver Maria Stabell: "Nej når det er gået galt en gang behøver de vel ikke endnu en chance".

Og også Berit H. Nielsen mener ikke, at det er kommunens opgave at betale for udlandsrejser: "Nej det er det bestemt ikke. De kan arbejde for at tjene penge til deres egne rejser det må alle andre der iøvrigt opfører sig anstændigt. Man skal åbenbart være af anden etnisk baggrund for at få hjælp i danmark. Føj for s.... Vågn nu op danmark. Stop det nasseri".

Charles Hansen mener i stedet for, at kommunen skal bruge pengene på noget andet: "Det var bestemt bedre at bruge pengene på de ældre !Hvis der er ballade i Gellerup, så fjern dem der laver ballade."

Hvad synes du? Skal Aarhus Kommune betale for, at unge kommer på rejse til udlandet? Deltag lige nu i debatten på TV 2 | ØSTJYLLANDs Facebook-side.