Fabrik lukket - de ansatte er i Kina

Jysk Emblem Fabrik sender hele personalet afsted

Jydsk Emblem Fabrik i Malling lukker onsdag butikken, fordi alle 28 medarbejdere skal på "studietur" til Kina. 

Det er ikke første gang den østjyske virksomhed tager af sted med alle mand til Kina. I 2009 inviterede man første gang medarbejderne på sådan en en firmatur. Dengang havde Jydsk Emblem Fabrik A/S 18 ansatte - i dag er der 28.

Jydsk Emblem Fabrik handler dagligt med et stort netværk af leverandører i Kina og har gjort det i mange år. Halvfabrikata og færdigproducerede produkter, som indgår i Jydsk Emblem Fabrik A/S brede produktsortiment produceres i Fjernøsten og i særdeleshed på fabrikker i Kina. 

- Det er mange år siden, at vi flyttede dele af produktionen til Kina. Vi har ikke egen produktion i landet men samarbejder med leverandører. Vi har i stedet valgt at ansætte tre medarbejdere i Kina, som i dag har tæt kontakt med vores danske kontor i Malling , siger Stig Hellstern.

Direktøren vil give alle medarbejdere en ordentlig en på opleveren og samtidig give dem et indblik i fremstillingen af virksomhedens mange produkter. Turen indebærer sociale teambuilding-arrangementer og besøg hos nogle af virksomhedens leverandører i landet.

- Sådan en tur kan mærkes i budgettet fortæller den adm. direktør. Men på baggrund af den respons, glæde og udvikling han kunne spore i medarbejderne efter turen i 2008, er han sikker på, at det er omkostningen værd at invitere medarbejderne med igen.