Et fællesskab for ambitiøse iværksættere

Culture Workspace er et kontorfællesskab for ivæksættere

03:02

1 af 2

Cirka 40 virksomheder holder til hos Culture Workspace, der er et kontorfællesskab i det centrale Aarhus.

TV 2 | ØSTJYLLAND sætter i disse fokus på iværksættere, og onsdag går turen forbi det store kontorfællesskab.

- Det er en enormt blandet starter-familie, men det, der er fælles for dem, er, at vi fra starten af har kaldt, at det her projekt som subline er et ambitiøst iværksætteri, for det er det, som vi gerne vil have, at folk skal mødes om, siger Adrian Fey, der er medstifter af Culture Works.

En af virksomhederne, der holder til i Culture Workspace, er Kidup, som fire iværksættere har startet op og for et par uger siden lancerede en hjemmeside.

- Konceptet går ud på, at forældre, i stedet for at skulle ud og købe udstyr, kan leje det af hinanden, siger Christoffer Immanuel, der er medstifter af Kidup.

Kidups hjemmeside fungerer på den måde, at den skaber kontakt mellem lejer og udlejer.

Boom af iværksættere i Aarhus

TV 2 | ØSTJYLLAND var med ude, da to af brugerne af Kidup mødtes i forbindelse med udlejning af en vugge.

- Jeg kan godt li tanken om, at man kan hjælpe hinanden, siger Sabina Clausen, der er lærer fra Aarhus og netop har udlejet en vugge til Bjarne Hansen, som er studerende i Aarhus.

- Jeg synes, at det er fantastisk. Den her vugge, som jeg har lejet, dækker et behov, som vi har i et halvt år. Hvis jeg skulle købe den, koster den cirka 1.600 kroner for ny, og nu har jeg lejet den i et halvt år for 300 kroner, siger Bjarne Hansen.

I tv-indslaget øverst på siden kan du se mere om Culture Workspace og Kidup.