Er havnen ved at blive for fin?

Det diskuteres i tirsdagens udgave af Hits & Holdninger

05:54

1 af 2

Byudvikling vil altid være på bekostning af noget og nogen - og det er derfor også tilfældet med Aarhus Havn.

Det mener tryllekunstner og foredragsholder Jesper Grønkjær, der tirsdag er blandt debattørerne i programmet Hits & Holdninger på TV 2 | ØSTJYLLAND.

Under udsendelsen diskuterer tre deltagere en række af de mest populære historier på tv2oj.dk og på de sociale medier i den forgangne uge. Og her har historien om at den gamle havn i Aarhus er ved at blive for eksklusiv og fin fyldt en del.

- Jeg kan godt forstå, hvis de lokale brugere, de jævne mennesker føler sig fortrængt, men du kan ikke lave en byforskønnelse og udvidelsen, hvis det ikke er på bekostning af nogen, siger Jesper Grønkjær.

Og en byudvikling, der henvender sig til de rigeste borgere med fine restauranter og dyre boliger er forventelig, lyder det fra Maria Arianfar, der er studievært på Film Projekt Gellerup.

- Der er den byudvikling, der er, i Aarhus. De rige mennesker er også en del af Aarhus, uanset om vi så kan lide det eller ej, siger hun i aftenens program.

I videoen øverst i artiklen kan du se diskussionen om havnen i Aarhus. Du kan se hele udsendelsen i aften kl. 20.25 på TV 2 | ØSTJYLLAND.