Endnu et nederlag til Brabrand i 1. division

Søndag eftermiddag tabte det aarhusianske 1. divisionshold fra Brabrand IF på udebane til Nykøbing FC

Brabrand tabte søndag på udebane til Nykøbing FC. I sidste weekend fik holdet i Aarhus et point mod Thisted. Arkiv

Efter en flot sæsonstart med syv point i de første tre kampe er amatørerne fra Brabrand kommet ned på jorden igen i fodboldens 1. division. Med rækkens mindste budget var det nok også forventeligt, at holdet ville have svært ved at holde momentum. Søndag tabte man mod Nykøbing FC.

På udebane langt væk hjemmefra – nemlig på Falster – lignede det dog længe et tiltrængt point til de hårdtkæmpende aarhusianere, men en scoring i det 81. minut ændrede på det.

Læs også Transferoverblik: Sådan handlede de østjyske klubber

Nykøbing FCs Emil Holten scorede nemlig her på hovedstød, og Brabrand havde ikke evnerne til at svare tilbage.

Dermed har det østjyske mandskab ikke vundet i fire kampe, hvor det blot er blevet til et enkelt point. Totalen for syv spillede kampe er otte point og en øjeblikkelig placering som nummer 8 i 1. division.

Læs også Østjysk virksomhed hyrer Cristiano Ronaldo og Astralis

Til den seneste hjemmekamp mod Thisted, der for øvrigt sluttede 2-2, fulgte vi Brabrand-folkenes forberedelser. I modsætning til flere af konkurrenterne i 1. division byder de på frivilligt arbejde og klargøring af faciliteterne på stadion.

- De andre er at sammenligne med en Ferrari, og vi er en Trabant. Vi er nødt til at løfte i flok, så det er fællesskabet, der bærer det hele, sagde assistenttræner i Brabrand IF, Marc Højland Jepsen, dengang om forholdene i Aarhus-klubben. 

02:26

Du kan se hele indslaget om Brabrand IF her. 

Luk video