Endnu et nederlag til AGF: Tabte til FC Midtjylland på udebane

AGF tabte til de forsvarende mestre fra FC Midtjylland

Søndag aften tabte AGF på udebane til FC Midtjylland med 2-0.

Med nederlaget er AGF nu uden sejr i otte kampe i Superligaen, men har som bekendt fået tilkendt tre point på skrivebordet for kampen mod Hobro, der benyttede en ulovlig spiller.

Efter en jævnbyrdig indledning kom FC Midtjylland foran efter en halv times spil, hvor holdet på ny viste sin evne til at udnytte dødbolde.

Bolden blev lagt ind foran mål, hvor AGF-keeper Steffen Rasmussen kom skævt ud, og så kunne midtjydernes østrigske kantspiller Daniel Royer uden problemer sende kuglen i det forladte mål.

Målet kom tilsyneladende som et hårdt slag for aarhusianerne, der resultatmæssigt er inde i en sløj periode.

Solid FCM-defensiv

Efter pausen burde AGF have jagtet en udligning, men havde skuffende lidt at byde på, og midtjydernes solide bagkæde blev kun sjældent udfordret.

Efter en times spil satte FCM-træner Jess Thorup angrebsreserven Marcos Ureña på banen, og den costaricanske hurtigløber havde blot været i aktion i fire minutter, da han øgede til 2-0.

På ny var det med AGF-øjne en ganske unødvendig scoring, da forsvaret ikke fik ekspederet en dyb stikning af vejen, og så kunne Ureña runde Steffen Rasmussen og fordoble føringen til 2-0, hvilket også blev slutresultatet.