Endnu en ny spiller til AGF

Henter spiller hos jysk konkurrent

Foto: Klauzito

AGF har i dag sikret sig endnu en ny spiller. Danny Olsen fra FC Midtjylland tiltræder i AGF den 1. januar 2014, på en kontrakt der løber frem til sommeren 2017.

Den alsidige, 28-årige offensivspiller har siden 2007 spillet 187 kampe og scoret 40 mål for FC Midtjylland. Han skifter til AGF på en fri transfer.

- Vi har søgt efter en dygtig, alsidig offensivspiller, som kan bruges på flere forskellige positioner, og som har nogle lidt andre kompetencer end de spillere, vi i forvejen råder over. Det opfylder Danny til fulde. Gennem flere sæsoner har han vist sit værd i Superligaen, og foruden kreativitet, en eminent sparketeknik, assists og mål tilfører han masser af erfaring til vores trup. Jeg er overbevist om, at han fra d. 1. januar bliver en vigtig brik for os - og meget gerne før, hvis det kan lade sig gøre, siger AGF's sportschef, Brian Steen Nielsen, i en pressemeddelelse.

AGF åbner den nye sæson den 19. juli mod netop FC Midtjylland og Danny Olsen.

- Vi ser da gerne, at vi allerede nu kan finde en løsning med FC Midtjylland, men vi har naturligvis også respekt for, at Danny stadigvæk har et halvt år tilbage af sin kontrakt, og at FC Midtjylland ønsker, at han bliver der kontrakten ud, siger Brian Steen Nielsen.

Danny Olsen har tidligere i karrieren spillet for blandt andet FC Nordsjælland, AB og Hvidovre.