Endnu en Nova forsvundet

Anden hund med samme navn er væk

Nova forsvandt 18. december fra sit hjem i Beder syd for Aarhus. Foto: Privatfoto/Google Maps

Snesevis af østjyder deltog i eftersøgningen, og endnu flere fulgte med i medierne og på Facebook, da hunden Nova i sidste måned forsvandt fra Hadsten.

Heldigvis for Nova og dens familie blev den østjyske schæferhund kort efter nytår fundet.

Nova fra Hadsten er desværre ikke den eneste hund med netop dette specielle navn, der er forsvundet. Vicky Vermod fra Beder mistede i midten af december også sin hund - en femårig rottweiler - med navnet Nova.

- Vores Nova forsvandt den 18. december, så hun har været væk i over 14 dage. Hun er som sunket i jorden, fortæller Novas ejer, Vicky Vermod, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se: Taknemmelig for hjælp

De seneste 14 dage har været hårde for Vicky Vermod og hendes familie. Især fordi den anden sag om hunden Nova har givet anledning til stor forvirring og har gjort det svært at få hendes hund eftersøgt.

- Det er totalt frustrerende, fordi mange tror, at vores hund allerede er fundet. Et eller andet sted er det jo lykkeligt, at den anden Nova er fundet, men det er også et problem, for det er vores Nova jo ikke, fortæller hun.

Vicky Vermod er overbevist om, at der ikke er sket noget med hendes Nova. Hun frygter dog, at nogen måske kan have taget hunden.

- Det er så mærkeligt, at hun bare er væk, så jeg er bange for, at hun måske kan være blevet stjålet, fortæller hun.

Vicky Vermod har kontaktet både politi, Falck og bekendte i jagten på at få sin Nova tilbage.