Endelig kom den store dag: Oskar og Bertram fik tårerne til at trille

For første gang skulle de to hovedrolleindehavere i teaterforestillingen Charlie og Chokoladefabrikken spille hele forestillingen. Med på tilskuerrækkerne var mor og far.

De har øvet sig i hundrede, hvis ikke tusindevis af timer for at blive klar til premieren. Oskar Mehlbye og Bertram Lyng Engelsted Jarlkilde, der begge er 12 år gamle, deles om hovedrollen i familieforestillingen Charlie og Chokoladefabrikken.

Som det er kutyme, når man har med børn at gøre, er de to om hovedrollen, så de ikke skal stå på scenen hver aften. Det er simpelthen for hårdt.

Vi var med, da de for første gang skulle spille hele forestillingen igennem.

- Jeg er lidt spændt på, om jeg kan huske det hele, fortalte Bertram Lyng Engelsted Jarlkilde, inden han trådte ind på scenen.

Det kunne han heldigvis – og Oskar Mehlbye ligeså. Fælles for dem begge var, at publikum ikke var hr. og fru hvem som helst: Det var nemlig mor og far.

Hvordan de tog imod, kan du se i videoen her, der er tredje og sidste afsnit af vores serie Drengene og Chokoladefabrikken: 

Når forestillingen er færdig i Aarhus, rykker den videre til Østre gasværk i København. Det er med nye skuespillere - og altså uden Oskar og Bertram.

Lige nu
Rigshospitalet

Landsholdslæge: Uafklaret hvorfor Eriksen fik hjertestop

Morten Bruun

Han talte danskerne igennem Eriksens kollaps: - Der måtte ikke gå spekulation i den

Merete Brix

play Trampet ned af kvæg og indlagt på intensiv

Der er lagt op til nogle rigtigt varme dage den kommende uge. Saksild Strand

Meget varm luft på vej mod Danmark - temperaturen kan nå 30 grader

Spentrup_

liveblog COVID-19 LIVE: Nedlukket by er under grænsen for anden dag i træk

Hinge Søbad redning

Toårig pige reddet op af sø og fløjet til Skejby

Dagens mest læste