- En stor oplevelse

Karlas Kabale havde premiere på Aarhus Teater

04:04

1 af 2

Fredag aften havde det længe ventede teaterstykke Karlas Kabale premiere på Aarhus Teater.

Teaterforestillingen tager udgangspunkt i Renée Toft Simonsens bestseller-børnebøger af samme navn.

For hovedrolleindehaveren Fanny Louise Bernth var fredagens premiere ekstra nervepirrende. Det var nemlig ikke kun første gang, hun optrådte som hovedpersonen Karla - det var også hendes debut på den store teaterscene.

- Jeg havde slet ikke regnet med at få lov til at spille en hovedrolle oppe på den store scene, forklarede hun inden premieren fredag aften.

Se: Her er Karla

Efter fredagens forestilling stillede Fanny Louise Bernth op til et direkte interview i TV 2 | ØSTJYLLANDs nyhedsudsendelse. Her var hun både glad og lettet over, at premiereforestillingen på Aarhus Teater var overstået - og at den var gået godt.

- Det var en meget stor oplevelse. Vi har haft forpremierer med fuld sal, men det her var det vigtige publikum. Det var hele min familie, mine medspilleres familier og Renée og Thomas (Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig, red.). Så det var et vigtigt publikum, fortæller hun til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se mere om teaterforestillingen Karlas Kabale og se hele interviewet med Fanny Louise Bernth i videoen øverst i artiklen.