Elektronikgigant satser benhårdt på Aarhus: Tre varehuse på vej

I weekenden åbner Powers andet varehus i Østjylland - denne gang i Viby ved Aarhus. Det er ifølge direktøren begyndelsen på mere

Omkring 3.000 tilbudshungrende kunder forventes på lørdag at stå klar foran elektronikgiganten Powers nye varehus i Viby ved Aarhus. 

Det er det andet varehus på blot fire måneder her i Østjylland. 

At Aarhus også skal være en "Power"-by har hele tiden været planen. Direktør Jesper Boysen kan allerede nu afsløre, at varehuset i Viby ikke bliver det eneste i den jyske hovedstad. Kæden arbejder også på at åbne i både Tilst og Skejby.

- Vi er millimeter fra at være på plads i Tilst. Der mangler lige den sidste underskrift på lejekontrakten. Byen er kendt for at være det sted, hvor folk handler stort ind. Og i Skejby er der en spændende udvikling i gang, siger Jesper Boysen til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Læs også Flere end 2.000 tilbudsjægere trodsede regnen i Randers

Power er blevet populær på grund af sine lave priser - ligeså billige som på nettet - og forventer derfor også stor interesse, når varehuset i Viby åbner med slagtilbud.  Forventningen er, at omkring 3.000 kunder vil stå i kø fra morgenstunden, og at 13.000 kunder i alt har været gennem butikken, når kasseapperatet slukkes om aftenen.

Det samme var billedet, da Power åbnede sit første østjyske varehus i Randers den 8. oktober sidste år. 

Åbningen i Aarhus passer ifølge direktør Jesper Boysen perfekt til virksomhedens koncept. Han ser store fordele i Aarhus som en studieby med studerende, der har behov for ny computer, telefon eller anden elektronik. 

Det er dejligt, at vi i en tid, hvor store kæder som Fona og Computer City lukker, kan skabe ny konkurrence og nye arbejdspladser

Jesper Boysen, direktør, Power

Flere arbejdspladser

Med hvert varehus følger også nye medarbejdere. Størstedelen af medarbejderne bliver ansat lokalt. Nogen med salgsbaggrund, andre ulærte. 

Direktør Jesper Boysen glæder sig over, at de nye butikker netop fører flere arbejdspladser med sig i en ellers trængt branche:

- Det er dejligt, at vi i en tid, hvor store kæder som Fona og Computer City lukker, kan skabe ny konkurrence og nye arbejdspladser, siger han og hentyder blandt andet til, at varehuset i Viby kommer til at have Elgiganten som nabo:

- Vi har en ambition om at ligge tæt på vores konkurrenter. Vi ved, at folk mange gange går fra den ene butik til den anden for at sammenligne priser og sortiment. 

Når Power i Viby åbner på lørdag den 4. februar, er målet en omsætning på 15 millioner kroner. 

01:28

VIDEO: Mange stod i kø i Randers, da Power åbnede sit første varehus i Østjylland i oktober 2016.

Luk video