Ekstra hjælp på travle togdage i julen

DSB og Banedanmark står klar på fem travle stationer - blandt andet Aarhus - med en hjælpende hånd

Fredag holder skolerne juleferie, og med den kommer tiden, hvor mange danskere skal rejse på tværs af landet.

Julen er som regel DSB og Banedanmarks travleste dage i togtrafikken, og for at give alle en god start på rejsen, vil medarbejdere fra DSB og Banedanmark stå klar på fem travle stationer med praktisk information og en hjælpende hånd.

De fem stationer er Aarhus, København Hovebanegård, i Københavns Lufthavn Kastrup og stationerne i Odense og Fredericia.

Her kan kunderne få hjælp af medarbejdere i gule veste til at finde rundt på stationerne, finde deres tog og få anden praktisk information.

-Det er fjerde år i træk, at medarbejdere fra andre steder af organisationen giver en hånd med. De ekstra kræfter bidrager til at sende de mange julerejsende godt af sted og få dem ønsket en god jul på vejen. Mange af kunderne i disse dage kører ikke så tit med tog, så der er flere, der har brug for hjælp til at finde frem til det rette tog, siger Susanne Mørch Koch, kommerciel direktør i DSB, i en pressemeddelelse.

I dagene fra den 18. december til den 24. december forventer DSB at fragte 154.000 rejsende alene over Storebælt. Det samlede antal rejsende over julen løber op i omkring 600.000, da der også er mange, der rejser regionalt på juleferie og ikke krydser Storebælt.

DemensCentrum Aarhus

playFlertal kræver mange coronadødsfald på plejehjem undersøgt

Vaccine

play Region Midtjylland: Nye vaccinationscentre rulles ud

Smittestop

Ny rapport fra SSI: Hver tredje covid-smittede havde ingen symptomer

coronavaccination

play Sundhedsordfører: Ændret vaccineplan kan gavne beboere på Sølund

skorsten røg brændeovn luftforurening forurening

playSF vil forbyde brændeovne om natten

coronavirus test

Skærpede retningslinjer for nære kontakter: Skal bremse mutation