Eksamen koster AGF'er kamp

AGFs Oskar Buur kommer ikke i kamp torsdag, da han skal passe sin eksamen

17-årige Oskar Buur er ikke med for AGF, når aarhusianerne på torsdag fortsætter jagten mod Superligaen på udebane i Roskilde.

Den unge AGF-spiller fik i foråret sin debut førsteholdet, da han startede inde i 1-0-sejren over AB, og højrebacken har siden været en fast bestanddel af de trupper, som AGF-træner Morten Wieghorst har udtaget.

Se: Debut til 16-årig

Men det er ikke tilfældet i dag. Her har AGF-træneren udtaget truppen til opgøret mod FC Roskilde på torsdag, og det er uden den unge AGF'er listen. Han skal nemlig til eksamen i 10. klasse.

- Vi vægter spillernes uddannelse højt i AGF, og ikke mindst er det vigtigt, at de helt unge spillere får færdiggjort deres uddannelse. Selvom vi godt kunne have brugt Oskar på torsdag, og selvom han godt kunne have gået op til sygeeksamen om et halvt år, synes vi, det er vigtigere, at han får afsluttet sin eksamen nu, så han ikke har den hængende over hovedet, siger Morten Wieghorst til klubbens hjemmeside.

Se: - Det var helt fantastisk

AGF har slået et hul på 10 point til de nærmeste forfølgere fra Vendsyssel FF på den forkerte side af oprykningsstregen, og det tyder derfor på, at Aarhus-klubben sikrer sig den ene af de to billetter til Superligaen.

Kampen mellem FC Roskilde og AGF spilles i Roskilde Idrætspark torsdag klokken 19.00.

Morten Wieghorst har udtaget følgende spillere til opgøret:

Steffen Rasmussen

David Cortés

Johan Lædre Bjørdal

Daniel Christensen

Stephan Petersen

Jeppe Kjær

Danny Olsen

Jesper Lange

Helgi Danielsson

Nicolai Johannessen

Jens Jønsson

Kim Aabech

Mate Vatsadze

Davit Skhirtladze

Lukas Fernandes

Kasper Povlsen

Morten Nordstrand

Marcus Solberg