Eks-rocker modtager pris for sit arbejde

Torben Bohnhardt fra Aarhus hjælper unge ud af kriminalitet

Den tidligere rocker Torben Bohnhardt fra Aarhus modtager The Outstanding Young Person-pris (TOYP) for sit arbejde med at hjælpe udsatte unge.

Gennem foreningen HeadOn forsøger han at hjælpe unge drenge ud af kriminalitet, og så står han bag arrangementet SpisMed1, der skal være med til at forebygge og bekæmpe ensomhed.

- Det er en kæmpe anerkendelse af HeadON's arbejde. Tak til alle, som troede på min mission, og som har bakket op om vores arbejde. Uden hele teamet bag HeadON havde jeg ikke kunnet opnå det, jeg har opnået i dag, siger Torben Bohnhardt i en pressemeddelelse.

Eks-rocker hjælper unge

TOYP-prisen er en årlig kåring, og den går til en person, som har bidraget til samfundet, flyttet mennesker og gjort en positiv forskel for andre.

Tidligere modtagere af prisen tæller blandt andre Christian Stadil fra Hummel, Jørgen Vig Knudstorp fra LEGO, Caroline Wozniaki og Formel!-køreren Kevin Magnussen.

Torben Bohnhardt forlod bandemiljøet i 2007, og han er nu uddannet terapeut, certificeret mentor, foredragsholder og iværksætter.

Det er nu planen, at HeadON vil etablere et værested i Højbjerg, der skal være et eftermiddags- og aftentilbud til udsatte unge.

Prisen overrækkes lørdag ved Junior Chamber International Kongres.