Egern fik appetit for burgerbolle

Familie vågnede op til noget af et særsyn

Foto: Lasse Aagaard

En familie fra Lisbjerg ved Aarhus Nord vågnede op til en lille humoristisk hændelse, da et egern sad på fuglenes foderbræt og åd en burgerbolle.

Man skal stå tidligt op om morgenen, hvis man vil tage et egern på fersk gerning - i hvert fald, hvis man vil se det fortærre en burgerbolle på et fuglefodderbræt. Det var præcis, hvad familien Aagaard i Lisbjerg ved Aarhus Nord gjorde lørdag morgen.

- Min bror Erik så det lige, da jeg var stået op, og så skulle vi jo allesammen hen til vinduet og se - både min mor, far, min bror, og jeg, fordi det er jo ikke så ofte, man ser et egern så tæt på. Vi syntes, det var meget spændende, men det syntes vores to indendørs nymfeparakitter ikke. De blev meget bange for sådan et stort dyr. Det havde de jo ikke set før, fortæller 13-årige Lasse Aagaard, der tog billederne på sin iPad.

Billederne, som Lasse Aagaard til trods for det burgerbollespisendes egerns hurtighed, fik taget, forsøgte han at snige sig tættere på for at få nærbilleder. Men det var det lille egern, der nok havde fordoblet sin kropsvægt ikke med på. Det stak nemlig af, før Lasse Aagaard fik trykket på sin iPad.

- Det var da spændende, hyggeligt, og en lille smule sjovt at vågne op til sådan en oplevelse en lørdag morgen, siger han.