Dyreste uden for København: 19 mio. for lejlighed i Aarhus

En lejlighed i Bjarke Ingels nye havneprojekt AArhus er blevet solgt som den dyreste lejlighed udenfor København

Det er en lejlighed i liebhaverklassen, der er blevet solgt for 19 millioner i Aarhus. En lejlighed på 323 kvadratmeter i Bjarke Ingels kommende bygning AArhus på havnen, og bygningen den forventes først at stå færdig om to et halvt år. 

Det er Nybolig ved Bruuns Bro, der står bag salget af lejligheden, og indehaver Johan Nairn kan godt se en tendens i efterspørgslen af de større lejligheder. 

- Det er en lejlighed, hvor man har slået tre lejligheder sammen. Det er en tendens, vi ser, at der er større efterspørgsel på de lidt større lejligheder, og i Aarhus er der ikke mange store lejligheder, fordi man har haft meget fokus på studerende, siger Johan Nairn til tv2oj.dk. 

Bjarke Ingels var med da første spadestik til AArhus skulle tages

Dyreste uden for København
Lejligheden er den dyreste solgte lejlighed nogensinde uden for København, men en lejlighed i samme bygning kan faktisk overgå salget.

25 millioner skal man slippe for den dyreste lejlighed i AArhus, og der er gode chancer for, at den bliver solgt inden bygningen står færdig, mener Johan Nairn.

- Der er omkring to et halvt år til bygningen står færdig, og allerede nu er der solgt 100 ud af 250 lejligheder. Jeg har aldrig oplevet så stor efterspørgsel på noget, som med det her projekt, siger Johan Nairn.