Dyreklinik udsat for tricktyveri

Familie på tre snød sig til kontanter fra et kasseapparat

Torsdag eftermiddag henvendte en familie på tre, en mand, en kvinde og et barn, sig på en dyreklinik på Vester Allé i det centrale Aarhus.

Familien fortalte, at de derhjemme havde en kat med urinvejsinfektion, så ekspedienten forlod et øjeblik familien for at hente medicin i et andet rum.

Mens hun var væk, kunne hun høre, at kasseapparatet blev åbnet, og da hun kom tilbage manglede der sedler og mønter.

Det konfronterede hun familien med, men de benægtede, at de havde noget med det at gøre. Manden tabte dog en af de møntruller, som manglede fra kasseapparatet.

- Selve tricktyveriet er ret simpelt, men jeg har ikke tidligere set det i en dyreklinik. Men det er typisk, der er en persongruppe, der bruger den her metode med at forvirre personalet, og når de så går for at hente noget, så stjæler man fra kasseapparatet, siger politikommissær Vagn Martinussen fra Østjyllands Politi til tv2oj.dk.

Da ekspedienten kontaktede en kollega, som bortviste familien, blev manden ifølge politiet meget aggressiv. De forlod dog stedet. Kort efter kontaktede personalet politiet.

Familien beskrives som:

Mand: sydeuropæisk af udseende, 30-35 år, 165-70 cm. høj, muskuløs af bygning, brun hud, kort brunt hår, mange fregner, meget solbrændt. Han talte dansk med accent, og han var iført en blå dynejakke.

Kvinde: sydeuropæisk af udseende, 30-35 år, 170 cm. høj, spinkel af bygning, brun hud, brunt langt hår, dårlige tænder. Hun talte dansk med accent, og så medbragte hun en lille taske.

Dreng: sydeuropæisk af udseende, fire til fem år gammel, 120-140 centimeter høj, almindelig af bygning, brun hud, brunt kort hår, talte dansk med accent.

Hvis du har oplysninger i sagen, eller har du oplevet noget lignende, kan du kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Corona fremtid covid 19

Danske smittede, indlagte og døde fordoblet på seks uger – men hvordan bliver de næste seks?

Genrebillede, frisør

Frisørsalon skal holde lukket: Nu klipper Rikke - fuldt lovligt - folk i deres hjem

Skærmbillede 2021-01-18 kl. 16.23.42

playHjemmeskoling er ikke kun skidt: Trine kommer tættere på sine børn

COVID 19 LIVE
DemensCentrum Aarhus

liveblogSmittetryk falder på aarhusiansk plejehjem

Retten i Aarhus

Konen tog sin mand på fersk gerning - misbrugte steddatteren

20180728-135225-a_28mb.jpg

Universitet til udvekslingsstuderende: Genovervej om I vil afsted