Dykkere leder efter Lisbet

Politiet sendte onsdag formiddag dykkere ned i kloaknettet i Risskov for at lede efter den forsvunde Lisbet Nielsen.

Dykkerne er sendt ned i kloakkerne i nærheden af Lisbet Nielsens på Engholms Allé i det nordlige Århus.

Det var her, den 46-årige Lisbet Nielsen boede og sidst blev set tilbage i oktober sidste år.

Politiet har tidligere gennemgået området, men nye henvendelser i sagen gør, at ordensmagten nu leder igen i samarbejde med Beredskabsstyrelsen og Søværnets dykkere.

- Vi har fået flere henvendelser omkring ændringer i området, som gør, at vi reagerer. Så vi har bl.a. været ude at grave. Men jeg vil ikke nærmere ind på de enkelte henvendelser, siger politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi tirsdag til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ifølge TV 2 | ØSTJYLLANDs oplysninger kommer flere af henvendelserne fra beboere på vejen, hvor Lisbet Nielsen boede. Flere har haft problemer med deres afløb. Derfor har politiet og myndighederne især koncentreret deres eftersøgning i og omkring områdets brønde og kloakanlæg.

Forsvundet i otte måneder

Lisbet Nielsen blev meldt savnet den 23. oktober sidste år, og politiet formoder, at hun er blevet dræbt. Kort tid efter hendes forsvinden blev Lisbet Nielsens kæreste, den 42-årige Bjarne Østergaard Madsen, anholdt og sigter for drab. Men han begik selvmord i sin celle i arresten inden grundlovsforhøret.

Siden har politiet forsøgt at finde den forsvundne kvinde både med jagerfly, dykkere og hunde - bl.a. i flere skovområder på Djursland - men uden held. Og i begyndelsen af januar indstillede politiet eftersøgningen.